Previous Entry Share Next Entry
IN PENANG
hatena2121
another day in Penang......
today i visited prison in Kedah...
i met 3 prisoners who got death penalty.....

i had to bear my tears.....and all i did is pray pray pray and pray....
i wished that meeting will end soon......
i couldn't even listen to their story.....

OMG........i just can't imagine.....how they feel.....
they face DEATH in front of their lives........

"tomorrow" for them is just another day which make them approach to their death....
but "tomorrow" should be a day that we are waited for!! to meet again with our friends, our lover.... and all.....

this is so sad........

i mean REALLY.......

why these peoples can't have another chance to live? people do make mistakes...
so they are....

i am speechless .....
Tags: ,

  • 1
halaaaaa.....
aku lagi ngomongin prisoner malah ngomongin cane dikau hahahhahaha
ya udah makan lahh. adakan di jakarta bukannya??

hahah no money no rich lagi biar original pan

sekarang gw sedih, mata gua kemasupan konicare

HAHAAHHAHAHAHA untung matamu tak apa apa cynn...
jangan kaya bude nya deboyy tuhh masukin minyak panas secara sukarela ke matanya hahahaha konyol total

ITU NAMANYA BOMBASTIS

jadi sign up ke gaia?

tidak yo.... kemarin sambungan gagal... bikin capek aja hahahahaha
tapi emang rada aneh itu lay out nya.. haha

ajak kenalan dong biar mantaps. Para troll itu hahahah. Eh gw tau watanabe asia yg lu maksud. ternyata itu yang gw baca ahahah

cynn... coba kamu masuk ke itu dehh..community mereka sumpah aneh bgt mereka!!!
masa mereka ngomong alias nge post seolah2 mereka itu karakternya cynn!!! gila! hahahaha

watanabe asia yang itu emang bagus tyoo hahaha agak2 3some aneh gitu kan?? lucu

  • 1
?

Log in